Om os

Klatre Aben ApS

Mere end 15 års erfaring

Klatre Aben ApS er ejet af Mikael Simonsen, som har mere end 15 års erfaring med træfældning og havearbejde.

Vi er meget miljøbevidste og forsøger at genanvende så mange materialer som muligt i vores arbejde. Når vi fælder træer, så bruger vi alt det tømmer vi kan, enten til videresalg som brænde eller flis, eller ved at lave bordplader og lignende produkter ud af træet.

Vores maskiner kører på batteri, i det omfang det kan lade sig gøre, fordi vi mener, at vi skal værne om naturens ressourcer.

Klatre Aben ApS er arborist, hvilket betyder, at vi kan foretage træfældninger ved hjælp af klatreudstyr. Det gør det muligt for os at udføre mere vanskelige træfældninger i sektioner fra trætoppen og nedefter. Som arborist har vi også et stort kendskab til træpleje, beskæring og træernes sundhedstilstand.

Klatre Aben ApS holder til mellem Roskilde og Ballerup, og vi kører gerne på hele Vestsjælland, Nordsjælland og i Storkøbenhavn.

Vi klarer opgaver for både private og erhverv, uanset om der er tale om træfældning eller græsslåning i rækkehuset, eller hækkeklipning af 6 kilometer bøgehæk i en boligforening. Ingen opgave er for stor eller for lille.

Klatre Aben ApS er medlem af Dansk Anlægsgartnerforbund, hvilket er kundens garanti for, at vi udfører et professionelt stykke arbejde og at vi har alle lovpligtige og nødvendige forsikringer. På den måde er både vi og vores kunder sikret bedst muligt.

Vores kunder kan forvente en god og professionel service, og vi sætter en ære i altid at holde vores del af aftalen!

Få et uforpligtende tilbud

  Ring for et uforpligtende tilbud

  Adresse

  Hovedvejen 145
  4320 Lejre

  Telefon

  20 10 71 50

  Call Now Button